sunrtv.com.tr

Mersin'in Radyosu SUN RADYO FM 96.1

Mersin'in Televizyonu SUN TV

GÜLTAK: "BÝR YANDAN BORÇ ÖDÜYORUZ, BÝR YANDAN HÝZMET ÜRETÝYORUZ"

  •  26 Ekim 2020 Pazartesi 09:53

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, Turgutreis Mahallesi’nde yapýlan çalýþmalarý yerinde inceledi, vatandaþlarýn sýkýntý ve taleplerini dinledi.

Akdeniz Belediye Baþkaný Mustafa Gültak, Turgutreis Mahallesi'nde yapýlan çalýþmalarý yerinde inceledi, vatandaþlarýn sýkýntý ve taleplerini dinledi.

Mahallede bulunan bir kahvede vatandaþlara hitap eden Gültak, "Bizim derdimiz hizmet. 232 milyon lira borçlu bir belediyeyiz ama olanaklarý zorluyoruz. Projeler üretiyoruz, baþka belediyelerden kaynak üretme ve lojistik yardým, bakanlýklardan ürettiðimiz projelere destek istiyoruz. Dil, din, ýrk ayýrt etmeden her kesime hizmet götürüyoruz. Barýþýn, sevginin muhabbetin olduðu bir ilçe olsun istiyoruz, bu gaye ile çalýþýyoruz" dedi.

"Vatandaþlarýmýzýn, çarpýk kentleþmenin gölgesinde yaþamasýný istemiyoruz"

"Barýþ ve Bahçe mahallerinde kentsel dönüþümü baþlatacaðýz, bu bölgeleri daha güzel bir hale getirmek istiyoruz” diyen Baþkan Gültak, “Mahallelerinizi yeþil alaný, parký, okulu, taziye yeri olan, caddeleri daha geniþ, park yeri sýkýntýsý olmayan bir hale getirmek gerek. Bunun tek yolu da mahallelerinizde deðiþimi baþlatmak. Kentsel dönüþüm, ayný zamanda yerinde dönüþümü Çay Mahallesi'nde baþlattýk. Daha iyi bir ortamda yaþamak varken çarpýk kentleþmenin gölgesinde yaþamanýzý istemiyoruz. Cumhurbaþkanýmýz Recep Tayyip Erdoðan da büyük destek veriyor" ifadelerini kullandý.

 

Paylaþ :
230 VERGÝ MÜFETTÝÞÝ 50 ÝLDE SAHAYA ÝNDÝ! 17 MÝLYAR LÝRALIK SAHTE FATURAYA ÝNCELEME
YAPAY ZEKANIN BELÝRLEDÝÐÝ MERSÝN’ÝN EN GÜZEL ÝLÇESÝ TARSUS ÇIKTI
MERSÝN’DE 19 MAYIS ETKÝNLÝKLERÝ SÜRÜYOR
MSK, FÝNALE YÜKSELDÝ

SUN RTV Yayýncýlýk A.Þ.

SUN Radyo ve Televizyon Yayýcýlýk
Mersin'in Televizyonu | www.sunrtv.com.tr

Ulaþým Krokisi

Ýletiþim

Online iletiþim formumuz ile, öneri ve görüþlerinizi bizimle paylaþabilir, detaylý bilgi alabilirsiniz.